Velikonoce jsme si užili a teď už opět jedeme dál

Velikonoce trochu přibrzdily naši online výuku v Teams, do které se k dnešku připojily už úplně všechny děti z naší 3. A. Z toho má obrovskou radost paní učitelka, protože tak už můžeme spolupracovat všichni společně a pokračovat v poznávání a objevování nových věcí a informací.

Na pár velikonočních dní jsme sice odložili pracovní sešity, učebnice, počítače, tablety a mobily, ale to neznamená, že bychom zaháleli. Pustili jsme se do pěstování osení, které k Velikonocům neodmyslitelně patří, ozdobili jsme naše zahrádky. Vytvářeli jsme dekorace na velikonoční stůl, s maminkami pekli jidášky a mazance, s tatínky nás stejně tak bavilo pletení pomlázky. Po vzoru UčíTelky, která nám poskytuje zajímavé nápady, jsme se pustili i do výroby velikonočního klobouku. Vše jsme poctivě dokumentovali, aby i paní učitelka viděla, že u nás doma všechno klape a že 3. A prostě nezahálí. Za to patří všem od paní učitelky veliký dík.

Zahálet nebudeme ani po Velikonocích. Už příští týden se můžete těšit na nás jako kuchtíky a kuchtičky a na naše oblíbené recepty, které si sami uvaříme.

Jana Adámková, třídní učitelka 3.A