Výuka od 12. 4. 2021

Vážení rodiče,

Dle informací médií by mělo dojít k návratu poloviny tříd 1. stupně od 12. 4. 2021. Výuka bude probíhat rotačním způsobem, tedy jeden týden prezenční výuka ve škole a druhý týden distanční výuka doma. Od 12. 4. nastoupí do školy třídy 1.A, 1.B, 2.B, 3.A, 4.B, 5.A. a od 19. 4. třídy 1.C, 2.A, 2.C, 3.B, 4.A, 4.C, 5.B. Třídy 2. stupně pokračují v distanční výuce.

V provozu bude taktéž školní družina v obvyklých časech a školní jídelna. Obědy do jídlonosičů si mohou vyzvedávat i žáci na distanční výuce vždy v čase 13:30 – 14:00 hodin. Pokud máte zájem o odběr stravy, objednejte si prosím v objednávkovém systému (od úterý 6. 4.), telefonicky nebo e-mailem na adrese jidelna@4zscv.cz.

Žáci, kteří se budou vracet do školy, se budou muset testovat pomocí antigenních testů. Bohužel ještě nemáme žádné informace o způsobu a organizaci vlastního testování, ani jsme tyto testy ještě neobdrželi. Žáci, kteří neprojdou testováním, se nebudou moci zúčastnit prezenční výuky. Jejich absence ve škole bude omluvena, škola se bude snažit pomoci vám s domácí výukou, ale nebude poskytovat online výuku stylem, jak probíhá doposud.

Nadále platí ve škole povinnost nošení jednorázových roušek nebo respirátorů.

Sledujte prosím aktuální informace na našem webu a v Bakalářích.