Jarní etapa sběru a sběr víček na Kadaňské

Protože myslíme na planetu, jsme vstřícní k ochraně životního prostředí, organizujeme tradičně sběrovou akci. Využili jsme dobré cenové nabídky a vyhlásili akci  rovnou ve čtyřech dnech 25. – 28. dubna vždy od 14.15 do 17 hodin. Samozřejmě by se nic neuskutečnilo bez pomocníků. Tentokrát to byli Vláďa Hartman, Vendy Husáková, Kryštof Janda, Terka Kopecká, Jirka Koubek, Viki Machatá, Terka Schatzová, Ivet Tietzová, Áďa Vrbická, Filip Vrkoslav, Terka Falisová, Elis Kopecká, Klárka Řehůřková, Kačka Tůmová, Tobi Hladík, Radim + Roman Pytlíkové, Peťa Šec, Kačka Tököliová, Kubové Havlát, Malý a Dufek. Na první pohled se zdá, že jich je hodně, ale kdo pomáhá, ví, že někdy je každá ruka dobrá.

A jak to dopadlo? Tentokrát se zúčastnily všechny třídy. Celkem jsme vybrali 9 771,5 kilogramů. První místo obsadila 3.A, která sama sesbírala téměř tunu (960,45). Na druhém místě se umístila 5.A  s 873,8 kilogramy. Třetí místo získala 6.A s 646,2 kilogramy.

Velká pochvala patří EVVO týmu pod vedením paní učitelky Knoblochové, který kromě jiného koordinuje celoroční sběr víček z PET LAHVÍ. Od listopadu do konce dubna jsme nasbírali 278 kilogramů.