Zprávy ze 3. B

Krásný den všem dětem, rodičům a vlastně úplně všem, kteří mají co dočinění se třídou 3.

B. Ani ta totiž během této těžké situace, kdy musí dodržovat karanténu a domácí vzdělávání, nezahálí, ba naopak. Dělá mi obrovskou radost a ze zpětných vazeb, které mi chodí, je jasně vidět, že domácí práci dělají děti s opravdovou radostí a zapálením, což je ještě bonusem navíc.

Děti doma plní všechny zadané úkoly, rodiče se jim opravdu hodně věnují, a proto bych zde ráda vyšvihla velkou poklonu právě jim. Často není jednoduché své ratolesti přemluvit k plnění úkolů, obzvláště v tomto krásném počasí, ale všichni rodiče, samozřejmě i děti, krásně spolupracují a dodnes jsem se nesetkala s jediným problémem, který by se týkal komunikace mezi námi.

Do „domácího vyučování“ nám také zasáhly velikonoční svátky. Děti i tak pilně pracovaly a využily i svou kreativitu a pochlubily se mi, jaké pletly pomlázky, vyráběly z proutí velikonoční zajíčky, malovaly vajíčka, sázely osení, zkrátka vše, co k Velikonocům patří. Moc mě to potěšilo. 

A to nejdůležitější na závěr, jsem na celou 3. B neskutečně pyšná, a to nejen na děti, ale i na rodiče, jak už jsem zmínila. V této nelehké situaci dokážeme pracovat jako tým, a to je vždy ta největší výhra, kterou si učitel, a vůbec člověk, může z každé situace odnést. Moc se na všechny děti těším a každý den si na ně vzpomenu. Děkuji vám všem a jsem stále s vámi. 

Monika Křížková, třídní učitelka 3. B