Vysvědčení se soutěžemi v Domečku

Jaký je nejkrásnější den pro všechny školáky? Přeci ten poslední školní, skoro prázdninový! 

Ne jinak to bylo i u žáčků z 2. B na Kadaňské. Ti se ale sešli na netradičním místě, a to v Domě dětí a mládeže v Chomutově. Nejdříve se rozdávalo to velmi očekávané vysvědčení. Speciální pochvalný diplom dostali i rodiče, protože na nich stála tíha distančního vzdělávání v době koronavirové. Pak nastalo překvapení – soutěže, které pořádali pedagogové z našeho Domečku. Deset stanovišť, deset bezva úkolů = maximální radost pro všechny zúčastněné! Však kdy se dětem poštěstí si připravit a sníst lívance, naprogramovat robota, pomazlit se s pískomilem, lámat si hlavu nad hlavolamem, vyzkoušet si šerm, zajezdit si na obří autodráze…a mnoho dalšího. 

Za splněné úkoly si děti mohly vybrat malou odměnu. A plny dojmu odcházely na prázdniny. Někteří účastníci ještě zůstali, se svými rodiči opekli buřty a zazpívali si za doprovodu kytary u ohýnku. 

Děkujeme celému pedagogickému týmu DDM v čele s paní Lucií Klierovou za krásně strávené dopoledne a poskytnutý “azyl” pro naše netradiční rozdávání vysvědčení a opékání buřtů. 

Rodičům přeji zasloužený odpočinek od školních povinností svých robátek a  pěkné léto. Dětem zase krásné prázdniny plné zážitků. 

V září na viděnou. 

Tereza Vosáhlová, třídní učitelka 2. B